Logo BIP Logo ePUAP
  • PL
  • EN
  • DE
  • CZ

XVIII edycja konkursu Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki Regionów 2018

Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.

CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.

Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.

Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.

 

Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:

Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie:

ul. Główna 1

49-330 Łosiów

PDFREGULAMIN_OGÓLNY (1).PDF                                                    

PDFREGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT.PDF

PDFREGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ (1).pdf

DOCKARTA ZGŁOSZENIA-potrawa_opolskie_2018.doc                                                    

DOCKARTA ZGŁOSZENIA -produkt_opolskie_2018 (1).doc